sob., 15 maj

Webinar

Tworzenie ekosystemu Bałtyku - warsztaty recyklingowe

Prowadząca: Michalina Pączkowska Bałtyk i śmieci to para nie do pary, ale każdy z nas ma wpływ na to jak bardzo stają się sobie bliscy. Podczas zajęć opowiemy sobie dlaczego nawet jeśli mieszkasz na południu Polski masz wpływ na zanieczyszczenie Bałtyku i dlaczego warto ograniczać używanie plastiku

Rejestracja jest zamknięta
Zobacz inne wydarzenia
Tworzenie ekosystemu Bałtyku - warsztaty recyklingowe

Czas i lokalizacja

15 maj 2021, 15:00 – 16:00

Webinar

Goście

O wydarzeniu

Bałtyk  i śmieci to para nie do pary, ale każdy z nas ma wpływ na to jak bardzo  stają się sobie bliscy. Podczas zajęć opowiemy sobie dlaczego nawet  jesli mieszkasz na południu Polski masz wpływ na zanieczyszczenie  Bałtyku i dlaczego wartoograniczać używanie plastiku. Opowiemy sobie  również kto mieszka w Bałtyku i jak wygląda a to wszystko przy okazji  tworzenia mieszkańców Bałtyku z plastikowych odpadów, które znajdziemy w  domu: krab z nakrętki, meduzy z foliowej torebki, a ryby? Wszystko  zależy co znajdziesz w swoim koszu ;)

Zapraszam na kreatywne przerabianie śmieci w duchu less waste w towarzystwie bałtyckich ciekawostek.

Bilety

• Tworzenie ekosystemu Bałtyku