© Fundacja Akcja Bałtycka 2019

Zdjęcia i filmy: Michał Starke, Samuel Sosnowski, Katarzyna Stępniewska, Marta Dymarczyk, Janina Woszczyńska, Jan Szczepanek, Joanna Woźny, Grzegorz Jędro, Mateusz Ściborski

Przydatne linki:

- Program Badawczy Akcja Bałtycka

Oddziały terenowe:

- Oddział terenowy Fundacji Akcja Bałtycka "Kaliszany"

- Oddział terenowy Fundacji Akcja Bałtycka "Kaszuby Północne"

Kontakt:

email: biuro@fundacja-ab.org.pl

Sójka błękitna

Kolczyki drewniane Sójki błękitne

Cena obejmuje parę kolczyków

Kolczyki wykonane ręcznie na sztyfcie antyalergicznym.

Produkty wykonywane są ręcznie, dlatego istnieć mogą nieznaczne różnice w poszczególnych parach.

• REGULAMIN WYMIANY I ZWROTÓW

I POSTANOWIENIA OGÓLNE

1. Niniejszy regulamin („Regulamin”) określa zasady zwrotu i wymiany towarów zakupionych, innych niż zwroty i wymiany przysługujące klientowi na podstawie ustawy o pra wach konsumenta z dnia 30 maja 2014 roku (Dz. U. z 2014 r. poz. 827) („Ustawa”).

2. Przed zakupem towaru Klient powinien upewnić się czy w razie zgłoszenia przez niego żądania zwrotu lub wymiany towaru, będzie miał możliwość skorzystania z uprawnień na zasadach opisanych w Regulaminie.

3. Klient, który zamierza skorzystać ze zwrotu lub wymiany towaru, powinien zapoznać się z niniejszym Regulaminem.

4. Zasady opisane w niniejszym Regulaminie nie stoją na przeszkodzie dochodzeniu przez klienta roszczeń na podstawie Ustawy.

II POSTANOWIENIA SZCZEGÓŁOWE

1. Zwrot i wymiana towaru odbywają się za dobrowolną zgodą Fundacja Akcja Bałtycka  prowadzonej do Krajowego Rejestru Sądowego.

2. Zasady zwrotu i wymiany towaru na podstawie Regulaminu:

1) zwrot i wymiana towaru może nastąpić w terminie 14 dni od dnia zakupu, 2) zwrot towaru w terminie do 7 dni od daty zakupu nastąpi poprzez zwrócenie klientowi ceny zakupionego towaru w taki sam sposób, w jaki dokonywana była płatność

3) towar, który klient zamierza zwrócić lub wymienić:

I. nie może posiadać jakichkolwiek znamion użytkowania, w szczególności musi być czysty, nie może być uszkodzony,

II. musi posiadać przymocowane do niego na stałe wszelkie oznaczenia (np. metki wewnętrzne oraz oryginalne metki i zawieszki papierowe, metki zewnętrzne), w które zaopatrzony był towar w chwili zakupu. Oznaczenia takie muszą być oryginalne (tj. pochodzić od sprzedawcy) i niemogą nosić śladów ich wymontowania i ponownegoprzymocowania do towaru,

III. towar, który w momencie sprzedaży był zapakowany, powinien znajdować się w oryginalnym opakowaniu,

IV. towar nie był zakupiony w akcji promocyjnej, która wyklucza możliwość zwrotu lub wymiany towaru (informacja na temat możliwości zwrotu lub wymiany podana jest każdorazowo w regulaminie danej akcji promocyjnej),

• DOSTAWA

Dostawy realizujemy TYLKO za pośrednictwem Poczty Polskiej. Przesyłki wysyłamy w formie listu poleconego. Koszt przesyłki dobierany jest indywidualnie na podstawie wagi oraz wymiarów zakupionych produktów.

22,00 złCena